Mima Karadžić: Ako si uspješan, u Crnoj Gori će reći da si idiot
Mima Karadžić

Mima Karadžić: Ako si uspješan, u Crnoj Gori će reći da si idiot

Mima Karadžić o projektu koji je "stopiran" i Crnogorcima koji uspješne ljude smatraju "idiotima".

Glumac i reditelj Mima Karadžić pričao je za domaću štampu o projektu koji je pažljivo planirao, ali koji ipak neće realizovati.

U pitanju je serija "Biser Bojane", po istoimenom filmu Milana Karadžića koji je naišao na lijepe reakcije publike i kritike.

Dugo smo najavljivali, a ne sjećam se da je neku seriju publika jedva čekala kao tu, pogotovo poslije filma koji ih je 'kupio'. Radi se o tome da grad Ulcinj, nažalost, nije uspio da izdvoji sredstva za takav projekat," rekao je on za list Alo.

"Obje strane nadaju se da će do saradnje doći, i da ćemo kroz neko vrijeme uspjeti da nastavimo veoma lijepu priču o svim ljepotama Ade Bojane i onoga što to mjesto pruža. Opet, ponavljam, na obostranu žalost, do toga sada nije došlo," rekao je on.

Karadžić je komentarisao i činjenicu da mu u Beogradu na pijaci "prilaze i govore Mima kralju", a da u Crnoj Gori nailazi na pomiješane reakcije.

"Postoje Crnogorci koji me poštuju, i oni kooji misle da sam idiot. U Crnoj Gori doživite izrazitu ljubav, ali i ono što je suprotno ljubavi bude izraženije nego bilo gdje drugdje. Mislim da je pitanje vaspitanja, mentaliteta, ali i načina na koji se u Crnoj Gori gleda na stvari. Ne postoji pametan Crnogorac koji je napravio nešto novo, vrijedno divljenja i uspio da se izdigne iznad šablona, a da pet od deset Crnogoraca neće reći za njega da je idiot," rekao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.