Foto:Facebook

Za našu Budućnost, zajedno večeras

"Budućnost nas je sve okupila, večeras pokažimo ko smo i odakle smo"

KK Budućnost Voli na korak bliže je ostvarenju velikog sna. Predsjednik kluba Dragan Bokan, pozvao je navijače podgoričkog kluba da i večeras u fer atmosferi isprate meč protiv beogradske Crvene Zvezde.

Sinoćnji meč u Morači pokazao je da su Podgorica i Crna Gora kadri da organizuju košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima, naveo je Bokan.

"Od sinoć je KK Budućnost Voli na korak bliže ostvarenju velikog sna. U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svjesni veličine dosadašnjeg uspjeha", saopštio je on posebno zahvaljujući navijačima.

"Ponosni smo na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio sjenku na sinoćnu nezaboravnu atmosferu. Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbjednosnih službi, posebno policiji,  obezbjeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsjećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza", naveo je predsjednik podgoričkog kluba i dodao:

 "Večeras se očekuje od KK Budućnost Voli i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora mogu, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti. Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim. Uspjeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras", stoji u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.