Aki Rahimovski se oporavlja, ljekari mu zabranili cigarete i kafu
Aki Rahimovski

Posle moždanog udara

Aki Rahimovski se oporavlja, ljekari mu zabranili cigarete i kafu

Pjevač "Parnog valjka" Aki Rahimovski se poslije moždanog udara oporavlja kod kuće.

Frontmen zagrebačke grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski, koji je nedavno imao blagi moždani udar, osjeća se dobro i oporavlja se kod kuće. Informacija da je zdravstveno stanje poznatog muzičara bolje obradovala je poklonike čuvenog benda u cijelom regionu, a tim povodom se oglasio i Rahimovski.

"Dobro sam i vjerujem da će sve biti dobro", rekao je Aki za hrvatski Jutarnji list. "Kod kuće sam. Znam da su se svi uplašili kad su čuli šta je bilo. Sad moram da se odmaram i slušam ljekare".

Menadžer "Parnog valjka" Dino Bahtijarević je za isti list rekao da Rahimovski mora da miruje i izbjegava stresne situacije i otkrio da su pjevaču ljekari zabranili da puši i da pije kafu.

Akija očekuju dodatni pregledi kako bi bio siguran da je van opasnosti i da neće ponovo doživjeti moždani udar. "Parni valjak" je otkazao sve koncerte zbog Akijevog zdravstvenog stanja, a kada Rahimovski bude obavio sve preglede znaće se kad se vraćaju na scenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.