Navijači Budućnosti vrijeđali igrače Zvezde u PG: Prebićemo vas...
Pero Antić, foto: RAS Srbija

Incident spriječen

Navijači Budućnosti vrijeđali igrače Zvezde u PG: Prebićemo vas...

Košarkaši Crvene zvezde verbalno su napadnuti u hotelu u Podgorici, potvrđeno je za B92.net iz kluba.

Nedugo pošto su se smjestili u hotel "Podgorica", Branko Lazić, Alen Omić i Pero Antić zaputili su se na terasu restorana kako bi večerali, kada je grupa od nekoliko navijača Budućnosti krenula da ih vrijeđa.

Oni su uzvikivali "prebićemo vas", "zaklaćemo vas" i "razbićemo vas", a eskalaciju incidenta, odnosno prelazak na fizički sukob, spriječilo je klupsko obezbjeđenje uz asistenciju lokalne policije, dok je u opštem komešanju jedan od pripadnika Zvezdinog obezbjeđenja zadobio lakši udarac. 

Spriječeni su bilo kakvi veći incidenti. 

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova gostuju Budućnosti u trećem meču finala ABA lige. U seriji je trenutno 1:1 i utakmice u Podgorici mogle bi da budu odlučujuće. 

Pred ovaj meč velike mjere bezbjednosti biće pri ulazu u halu i duel je okarakterisan kao 'utakmica visokog rizika'. U "Moraču" večeras će moći da se uđe samo uz pomoć lične karte, što takođe govori o kakvom se stanju radi. 

Prije nego što je krenula finalna serija ABA lige krenulo je sa podizanjem tenzije i saopštenjima iz klubova, ali su strasti smirile dan/dva pred meč. U Beogradu gotovo da nije bilo incidenata, osim onog manjeg na kraju drugog meča. 

Treći meč na programu je od 20 časova, četvrti u subotu od 21.00, dok će se eventualni pet igrati u ponedjeljak u Beogradu od 19.00.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.