Ljepotica sa Balkana osvaja svijet (FOTO)
Arbenita Ismajli

Arbenita Ismajli

Ljepotica sa Balkana osvaja svijet (FOTO)

Arbenita Ismajli napustila je Balkan i krenula u osvajanje svjetskog modnog tržišta.

Arbenita Ismajli bavi se manekenstvom, a svjesna da u Makedoniji teško može išta značajno napraviti, ljepotica je odlučila da spakuje kofere i ode u Ameriku.

 

A post shared by Arbenita Ismajli (@arbenitaism) on

Naime, Arbenita je rođena u Kumanovu u Makedoniji. Po nacionalnosti je Albanka pa je tako puno vremena boravila i u toj susjednoj zemlji. Najranije je djetinjstvo provela u Kumanovu, a potom je nastavila školovanju u Skoplju.

Njenu ljepotu primijetili su i brojni strani agenti pa tako lijepa Arbenita trenutno radi za agenciju Elit model, koja je jedna od najvećih modnih ustanova na svijetu.

 

A post shared by Arbenita Ismajli (@arbenitaism) on

Živi i radi u Miamiju, a osim revija snimala je i brojne TV reklame, prenosi Radio Sarajevo.

Arbenita, iako lijepa poput anđela, trenutno nema dečka prema pisanju makedonskih medija, te se za sada je odlučila da se posveti samo poslu.

 

A post shared by Arbenita Ismajli (@arbenitaism) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.