Crna Gora savladala Rumuniju i plasirala se na finalni turnir Svjetske lige
Foto: wpolo.me

Ubjedljivo pobijedili Rumuniju

Crna Gora savladala Rumuniju i plasirala se na finalni turnir Svjetske lige

Crnogorski vaterpolisti su ispunili cilj - savladali su Rumuniju željenom razlikom u posljednjem kolu grupne faze Svjetske lige i obezbijedili plasman na finalni turnir koji se održava od 18. do 23. juna.

""Ajkule" su u posljednjem kolu grupe A Preliminarnog dijela Svjetske lige savladale u Bukureštu selekciju Rumunije 12:4 i nakon finalnog turnira Evropa kupa izborili i plasman među osam najboljih reprezentacije ovog takmičenja. Našoj selekciji je bila potrebna pobjeda od šest golova razlike" kazao je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

Podsjećaju, grupu su završili kao prvoplasirani sa tri pobjede (Srbija 11:8, Rumunija 13:2 i 12:4) i porazom od Srbije 7:4

"Jurili smo potrebnu razliku, znali smo da nam je potrebno pobjeda od šest golova. U početku nije bilo idealno, dosta smo promašivali, ali se vidjela želja kod svih igrača, a pogotovo starijih koji su povukli ekipu da se izbori plasman na finalni turnir kad smo već cijelu Svjetsku ligu odigrali dobro od početka do kraja. Zadovoljan sam, čestitam igračima jer su svi od prvog do posljednjeg dali maksimum da prođemo među osam najboljih ekipa", kazao je Gojković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.