Pijana tašta potegla pištolj na čuvenog golmana (VIDEO)
Aleksandr Šovkovski

Pijana tašta potegla pištolj na čuvenog golmana (VIDEO)

Legendarni ukrajinski golman Aleksandr Šovkovski doživio je u nedjelju, na Vaskrs životnu dramu, pošto je njegova nekadašnja tašta čak tri puta pucala ka njemu iz pištolja.

"Došao sam da čestitam Uskrs ćerki, međutim kod kuće nisu bili ni moja bivša supruga, ali ni ćerka, već samo nekadašnja tašta Alenova Olga Leonidovna, koja je u prošlosti bila zavisnik od alkohola i za koju je policija dokazala da ga je koristila u velikim količinama. Ona je čak vrijeđala i dizala ruku na moju ćerku", napisao je Šovkovski na Fejsbuku.

Međutim, to nije bilo sve, pošto je proslavljeni golman bio i u žuvotnoj opasnosti, jer je na njega bivša tašta čak i pripucala.

"Na početku ona me je gađala kamenčićima sa terase i u nekoliko navrata me je pogodila u glavu, dok je kasnije zapucala na mene iz pištolja. Ispalila je tri metka, a komšije su izašle da vide treba li mi pomoć. Tražio sam savjet od njih kako da se ponašam, da li da zovem policiju da je uhapse ili da uđem u kuću i potražim ćerku, jer sam mislio da je unutra sa tom ženom. Ne shvatam kako ima dozvolu da koristi oružje", zapitao se Šovkovski.

Šokovski je razveden od supruge Olge Alenove još od 2015. godine, a mnogi smatraju da je njena majka najveći krivac za to. Ona nije željela da joj nekadašnji golman kijevskog Dinama i reprezentacije Ukrajine bude zet, što je samo i potvrdila u nedjelju. 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.