Jelena Janković završava karijeru u maju?
Jelena Janković

Jelena Janković završava karijeru u maju?

Jelena Janković, trenutno 327. igračica svijeta, mogla bi uskoro i zvanično da saopšti da završava karijeru.

Već nekoliko dana na društvenim mrežama se spekuliše da će se to dogoditi 13. maja (negdje se spominje i 1. maj) za kada je zakazala konferenciju za novinare u Rimu, a na kojoj bi trebalo da budu prisutni i predstavnici WTA, prenosi B92.

Jelena Janković je u karijeri osvojila 15 trofeja, nijednom nije uspjela da osvoji Gren slem titulu, a od turnira je zaradila 19.089.259 dolara. 

Nekadašnja teniserka broj jedan nije izlazila na teren još od avgusta 2017. godine i povrede leđa na startu US opena, kada je eliminisana od Petre Kvitove. On je u više navrata ponovila da se neće vraćati na teren ako ne bude bila sto odsto spremna i ukoliko njeno tijelo ne bude patilo zbog bolova. 

Čini se 33-godišnja igarčica više nije spremna za najveće napore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.