Budućnost bolja od Crvene Zvezde u Beogradu
Foto:ABA liga

Budućnost bolja od Crvene Zvezde u Beogradu

Košarkaši Budućnosti poveli su sa 1:0 protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa ABA lige, pošto su večeras u Beogradu pobijedili sa 80:76 (25:22, 12:16, 26:19, 17:19).

Podgorički tim je do pobjede vodio Nikola Ivanović sa 20 poena, dva poena manje ubacio je Nemanja Gordić, dok je Džastin Delmen je postigao 13. 

U redovima aktuelnog šampiona ABA lige najefikasniji je bio Alen Omić sa 14 poena, Tejlor Ročesti je dodao 13, a Stefan Janković 12 poena. 

Druga utakmica se igra sjutra od 18.30, takođe, u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.