Vučić: Da se junačim i pokazujem ko je jači,  ne pada mi na pamet
Aleksandar Vučić

Odgovor Tačiju

Vučić: Da se junačim i pokazujem ko je jači, ne pada mi na pamet

Srbija se bavi politikom mira, i neće da se bavi puškama i oružjem, poručio je danas predsjednik Aleksandar Vučić u odgovoru na prijetnje Hašima Tačija.

"Ne volim da se bavim puškama i oružjem kao Tači, nek on to radi. Ali nijesu njegove puške razorile Srbiju već neki avioni. A naše je da vodimo politiku mira", rekao je Vučić novinarima u Mostaru.

Tači je ranije danas rekao da će na navodne prijetnje Srbije odgovoriti "puškama, kao i prije 19 godina". 

Predsjednik Vučić je rekao da je na Srbiji da na Tačijevo pominjanje pušaka odgovori mirno i i staloženo, ali ga je podsjetio da nijesu njegove puške, nego neki tuđi avioni razarali Srbiju. 

Vučić je dodao da treba pažlijivije čitati tu izjavu Tačija, gdje on kaže da je prije 19 godina zauvijek skinuta granica dvije zemlje albanskog naroda. 

"Treba pitati neke iz međunarodne zajednice šta o tome misle i da li je zbog toga napadnuta Srbija 1999. godine", dodao je predsjednik Vučić.

"Na nama je, kaže, da odgovorimo mirno, staloženo, strpljivo, da kažemo da želimo slobodu kretanja, razmjenu znanja, da želimo veću trgovinsku razmjenu. A, oni neka govore šta im je volja... Da se junačim i pokazujem ko je jači stvarno mi ne pada na pamet" rekao je Vucić.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.