Poznata manekenka se frizurom izdvojila iz mase istih: Njena frizura košta 40 miliona dolara (VIDEO)
Čika Lan

Čika Lan

Poznata manekenka se frizurom izdvojila iz mase istih: Njena frizura košta 40 miliona dolara (VIDEO)

Željela je da skrene pažnju na sebe i definitivno je uspjela!

Nigerijska manekenka Čika Lan ima novu frizuru pod nazivom "Meduza", koja košta 40 miliona dolara i zbog koje je morala da angažuje policijsku pratnju, kako bi se zaštitila od raznoraznih prijetnji. 

Rekla je da se sada osjeća daleko bezbjednije i sigurnije.

“Kada sam objavila kolika je vrijednost ove kreacije na glavi na društvenim mrežama su počele prijetnje koje su me uplašile i shvatila sam da nije pametno da se razmećem svojom skupocjenom kosom”, rekla je manekenka koja je shvatila da je zapravo izgubila svoju slobodu, ali nema namjeru da mijenja frizuru u koju je zaljubljena.

Kazala je da voli da bude unikatna i spremna je na razne neprijatnosti samo da se izdvoji iz mase.

Izvor: Prva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.