Osvježite svoj automobil ovim laganim trikom
Foto: Ilustracija

Brzo i djelotvorno

Osvježite svoj automobil ovim laganim trikom

Ako mnogo vremena provodite u automobilu, sigurno i trošite mnogo novca na različite osvježivače. Ipak, postoji rješnje kako da sami napravite osvježivač, i potrebne su vam štipaljke za veš!

Možda ste iznenađeni, ali osim za sušenje veša, štipaljke mogu da se koriste i kao osvježivači prostora.

Priprema:

Sve što treba da uradite jeste da ih umočite u malo mirišljavog, eteričnog ulja, pustite da se osuše i gotovo! Ipak, ono što je bitno je to, da one budu od drveta kako bi miris bio postojan.

Izvor: Alo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.