Bjelopoljska partija podržala Đukanovića: Pobjeda da bude krunisana već u prvom krugu
Mersudin Međedović

Bjelopoljska partija podržala Đukanovića: Pobjeda da bude krunisana već u prvom krugu

Veoma oštro osuđujemo ulogu pojedinih predsjedničkih kandidata koji svojim učešćem na izborima za račun nekih opozicionih partija pokušavaju da umanje broj glasova predsjedničkog kandidata gospodina Mila Đukanovića te da na taj način ometu da se predsjednički izbori završe već u prvom krugu, kazao je predsjednik Bjelopoljske partije Mersudin Međedović.

"Na predstojećim predsjedničkim izborima članovi i simpatizeri Bjelopoljske partije veoma aktivno i predano daće punu podršku predsjedničkom kandidatu Milu Đukanoviću kao utemeljivaču savremene Crne Gore. Pozivamo sve članove i simpatizere Bjelopolske partije da u ponedeljak, 09. Aprila u Sportskoj dvorani u Nikoljcu sa početkom u 19 h svojim prisusustvom podrže promociju predsjedničkog kandidata gospodina Mila Đukanovića", kazao je Međedović.

Takođe, su pozvali sve građane Crne Gore a posebno Bijelog Polja koji žive i rade u inostranstvu, ukoliko mogu, da dođu na predsjedničke izbore i glasaju za Stabilnost i napredak Crne Gore.

"Bjelopoljska partija smatra da predsjednički izbori u Crnoj Gori suštinski su nastavak puta očuvanja nezavisne, građanske, multietničke, evroatlanske Crne Gore kao i sigurni iskorak u društvo evropskih naroda. Crna Gora je postala država sa najbržim ekonomskim razvojem u okruženju, ona je faktor stabilnosti i poželjna adresa za mnoge investitore. Malo je država u svijetu u kojoj nacionalne manjine nemaju osjećaj da su manjina. U takvoj situaciji ono što bi značilo zahvalnost prema ovakvom stanju jeste da se na predstojećim predsjedničkim izborima pruži maksimalna podrška gospodinu Milu Đukanoviću kao kandidatu za predsjednika Crne Gore i da ta pobjeda bude krunisana već u prvom krugu", zaključio je Međedović.

 

                                                                                                     

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.