PzP: Treba da se saberemo i da jedinstvom pokažemo da je smjena ovog režima prioritet

PzP: Treba da se saberemo i da jedinstvom pokažemo da je smjena ovog režima prioritet

Odbor Glavnog grada Pokreta za promjene održao je sjednicu u susret lokalnim izborima u Podgorici na kojem je iznijeto mišljenje da treba dati maksimalnu podršku zajedničkom predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, što kako se dodaje Pokret za promjene i Demokratski front i čine.

"Pobjeda Mladena Bojanića na predsjedničkim izborima pokazaće da je zajednički model nastupa i na svim predstojećim lokalnim izborima optimalno rješenje, te se nadamo će se pojedine partije revidirati svoj stav ka ovoj pobjedničkoj varijanti", navodi se u saopštenju Glavnog odbora PZP-a.

Dodaje se da obzirom da je Podgorica pokazala opozicioni kapacitet, niko nema pravo da podredi parcijalni lični ili partijski interes, opštem interesu, "a to je promjena vlasti u Glavnom gradu, a promjenom vlasti svi smo na dobitku".

"Podgoričani su u više izbornih ciklusa pokazali da žele promjene a samo je političkom korupcijom DPS uspio da očuva vlast.

 Zato treba da se saberemo i da jedinstvom pokažemo da nam je smjena ovog režima prioritet, a da se razne sujete i opoziciona nadgornjavanja stave u drugi plan, jer nakon smjene ovog odnarođenog režima na prvim slobodnim i fer izborima imaćemo šansu da se svi pojedinačno odmjerimo. Vrijeme za jedinstvo i u ovom istorisjskom momentu ne smijemo dozvoliti da se ijedan opozicioni glas raspe. Taj luksuz koji ide u korist DPS-u ne smijemo sebi priuštiti", kažu iz PzP-a.

Nadaju se da će ovaj njihov apel doći do svih onih koji su politički iskusni i mudri i "koji će uspjeti da  urazume one koji zbog svog političkog neiskustva hoće da soliraju u jednom ovako značajnom momentu kada se lomi vlast u gradu u kome živi više od trećine građana Crne Gore, kao i u ostalim gradovima diljem Crne Gore".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.