Mekgregor uhapšen zbog divljaštva: Bacio kolica na autobus, povrijeđeni borci (VIDEO)
Foto: AP

Bruklin

Mekgregor uhapšen zbog divljaštva: Bacio kolica na autobus, povrijeđeni borci (VIDEO)

MMA borac Konor Mekgregor iz Irske, predao se policiji nakon što je izdat nalog za njegovo hapšenje. On je optužen za trostruki napad, uništavanje i povredu imovine, nakon što je u četvrtak sa svojom ekipom napao autobus pun drugih boraca.

Incident se dogodio u Bruklinu poslije konferencije za novinare pred subotnje borbe.

Konor i ekipa su ušli na sporedni ulaz, a on je napao autobus bacivši transportna kolica na prozor. Tom prilikom je razbio staklo pri čemu su povrijeđeni borci.

Među povrijeđenima je i Majkl Čisa, koji zbog posjekotina neće moći da učestvuje u borbi, a Rej Borg, takođe, morao da se povuče sa takmičenja zbog višestruke abrazije rožnjače.

Rts

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.