Crna Gora poražena od Hrvatske
Foto:wpolo.me

Crna Gora poražena od Hrvatske

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Hrvatske 10:5 u drugom kolu grupe B F8 Evropa kupa u Rijeci.

To je drugi poraz naše selekcije nakon startnog od Srbije. U subotu naša reprezentacija igra sa Francuskom od 17 sati i 30 minuta.

Hrvatsku je do drugog trijumfa vodio Maro Joković sa četiri, Ante Vukićević postigao je dva, a po gol Loren Fatović, Josip Vrlić, Havijer Garsija i Ivan Buljubašić.

Dvostruki strijelac za Crnu Goru bio je Bogdan Đurđić, dok su po jednom hrvatskog golmana Marka Bijača savladali Draško Brguljan, Aleksandar Radović i Vladan Spaić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.