Foto:Screenshot

"Riješila sam da ofarbam jaja cveklom, evo kako su mi ispala" (VIDEO)

Uplašena upozorenjima stručnjaka da kupovna farba za jaja može da bude otrovna, novinarka Telegrafa odlučila je da ih ove godine farba isključivo prirodnim bojama. Evo kako je prošla...

Riješila je da, pored tradicionalnog šaranja u lukovini, isproba nešto novo.

"Kad sam čula da cvekla može tako lijepo da oboji jaja, da pomoću nje mogu da dobijem čak i savršeno crvenu čuvarkuću, odmah sam se bacila na posao. Čak sam riješila da to zabilježim kamerom.Ali, mnogo sam se razočarala! Nisu mi ispala nikako. Jedino da ih ostavim u cvekli do narednog Vaskrsa, možda se i ofarbaju!", kaže ona.

Pogledajte rezultat:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.