Najarogantniji znak Zodijaka, a krije najranjiviju dušu
Foto: Ilustracija

Horoskop

Najarogantniji znak Zodijaka, a krije najranjiviju dušu

Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

Ovan predvodnik spada u jake i veoma samouvjerene znake zodijaka. Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

U stvari, Ovnovi su vrlo sujetni i emotivni. Ukoliko ga neko ko mu je vrlo drag povrijedi ili iznevjeri, neće biti čudno ako pusti suzu, bilo da je muškarac ili žena. Sve vrijeme razmišljaju o osveti, ali ne žele da je sprovedu u djelo, jer im je osoba koja ih je povrijedila draga, pa im plač pomaže da sebi olakšaju muke. Ipak, Ovnovi i pored velikih mana imaju i veliko srce.

Zato je drugi razlog zbog kojeg će briznuti u plač su djeca. Veoma su slabi na mališane i bilo kakvo maltretiranje djece izazivaju u njima veliki bijes i tugu, pogotovo jer uvijek osjećaju potrebu da im pomognu. Kada to ne mogu, što je često slučaj, spremni su da proliju suze iz bijesa, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.