Šta mislite o tome da obrve pretvorite u cvjetnu baštu? (FOTO)
Foto: Ženski magazin

Novi trend

Šta mislite o tome da obrve pretvorite u cvjetnu baštu? (FOTO)

Debele obrve ne izlaze iz mode, a na Instagramu se svaki dan pojavljuju novi trendovi kada je u pitanju njihovo stilizovanje. Nakon obrva u obliku perja koje se kreiraju uz pomoć gela i obrva koje podsjećaju na rep ribe, dolaskom proljeća stiže i novi trend.

Ovaj trend je namijenjen maštovitim djevojkama. Blogerke boje obrve zelenom bojom i tako kreiraju „travu“ a zatim koriste minijaturne cvjetiće koji se lijepe za dlačice obrva.

Foto: Ženski magazin

Iako su ove obrve kontroverzne, izgledaju estetski i lijepo sa naglašenim usnama. Možda ove obrve nijesu prikladne za svakodnevne izlaske i odlazak na posao, ali su svakako odličan način da se zabavite i podstaknete svoju kreativnost, prenosi Ženski magazin.

Foto: Ženski magazin

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.