Više stotina ljutih lovaca htjelo da linčuje službenika ANB-a Miloša Popovića u hotelu Franca (VIDEO)
Foto:Screenshot

Tajna Skupština Lovačke organizacije

Više stotina ljutih lovaca htjelo da linčuje službenika ANB-a Miloša Popovića u hotelu Franca (VIDEO)

Bjelopoljski lovaci masovnim okupljanjem, kakvo ne pamti Bijelo Polje, primorali su juče Miloša Popovića da podnese ostavku na čelu Lovačke organizacije Bijelo Polje.

Naime, službenik ANB-a Miloš Popović a ujedno i direktor nevladine organizacije Lovačka organizacija "Bijelo Polje" je pokušao juče na prevaru i mimo pravila Statuta da pozove manju grupu njemu poslušnih lovaca i organizuje Skupštinu na kojoj je htio sam sebi da produži mandat na čelu Lovačke organizacije "Bijelo Polje". Međutim ta informacija je došla i do lovaca koje je Popović htio da prevari, tako da se brže bolje skupilo više stotina lovaca koji su tražili smjenu Popovića,ali je službenik ANB-a Popović iznajmio privatnu firmu za obezbjeđenje koja je bezuspješno pokušala da spriječi više stotina nezadovoljnih lovaca da uđu u salu hotela Franca u centru Bijelog Polja.

Hodnici i holovi hotela Franca su bili mali da prime broj od više stotina revoltiranih lovaca koji su tražili smjenu Popovića, tako da je veliki broj bio na ulici ispred hotela Franca. Tenzija je porasla te je na nečiji poziv stigla interevntna jedinica policije, koja je svojim prisustvom spasila mogućeg linča Miloša Popovića zvanog Alapača.

Tajnom Skupštinom prekršen Statut

Po članu 34. Statuta Lovačke organizacije "Bijelo Polje", sjednica Skupštine je javna i na sjednici Skupštine mogu prisustvovati svi članovi lovačke organizacije. Takođe, o datumu i vremenu održavanja Skupštine i izboru novog rukovodstva moraju se 8 dana ranije obavijestiti svi članovi Lovačke organizacije, što na prilikom zakazivanje ove Skupštine nije bio slučaj. Naime, Popović je sa svojim sekretarom Tufom Pućuricom, htio na prevaru i mimo znanja većine lovaca da opet sebi produži mandat ( poslije 12 godina na čelu Lovačke organizacije )  glasovima šačice poslušnika,a ne većinom časnih i moralnih lovaca. Važno je napomenuti da po zakonu Miloš Popović nikako tokom proteklih 12 godina nije mogao da bude direktor nevladine organizacije i službenik ANB-a, čime je počinio niz nezakonitih radnji, što će biti dalji predmet istraživanja nevladinog sektora koji se bavi korupcijom u radu Lovačke organizacije Bijelo Polje.

Više stotina nezadovoljnih lovaca, okupljenih u i ispred hotela Franca u kom se održavao tajni sastanak, bili su vidno iznervirani jer je Popović bez njihovog znanja pokušao da održi Skupštinu, suprotno Statutu Lovačke organizacije. Miloš Popović je osjetio tu uzavrelu atmosferu,i shvativši da četiri pripadnika security firme koje je iznajmio da ga čuvaju, ne mogu da ga zaštite mogućeg linča izvaranih bjelopljskih lovaca, ekspresno je pozvao nekog u MUPu Bijelo Polje, ko mu je uputio interventni vod policije, čiji pripadnici su većinom obavljali dužnost korektno, izuzev pomoćnika komandira B.Bulatovića, koji je prekoračio svoja službena ovlašćenja i veoma pristrasno u otvoreno zastupao interese Miloša Popovića (koji je oštetio Lovačku organizaciju za više stotina hiljada eura) i sprječavao  lovce da uđu u salu hotela Franca u kojoj se održavala Skupština. Statutom Lovačke organizacije je propisano da svi lovci mogu da učestvuju u radu Skupštine na kojoj su tražili smjenu Popovića i Pućurice, gdje je svaki glas bio presudan, čime je pomoćnik komandira policije Bulatović zloupotrijebio službeni položaj i direktno uskratio Ustavom i Zakonom zagarantovna prava više stotina izvaranih lovaca, za šta mu je i podnijeta prijava.

POPOVIĆ DAN RANIJE TRAŽIO ASISTENCIJU POLICIJE

Prema nezvaničnim saznanjima, Popović je dan prije održavanja tajne Skupštine, preko svog sekretara Pućurice tražio asistenciju policije, što mu je odbijeno, pa je iz straha od više stotina lovaca čiju kasu je u crno zavio, angažovao lično obezbjeđenje tačnije četiri pripadnika security firme da ga štite, koje je vjerovatno platio novcem pokradenim iz lovačke kase, te se postavlja pitanje šta će Popoviću privatno obezbjeđenje ako je časno i moralno obavljao svoju dužnost u Lovačkoj organizaciji?

SJAŠI KURTA DA UZJAŠE MURTA ! NOVI PREDSJEDNIK BAĆKO ŠEBEK NIJE IZABRAN  VEĆINOM ČLANOVA LOVAČKE ORGANIZACIJE   

Naime, nakon što je Popović pod pritiskom više stotina nezadovoljnih lovaca podnio ostavku, na svoje mjesto postavlja svog prijatelja i nesuđenog pašenoga Slavoljuba Baćka Šebeka za predsjednika Lovačke organizacije Bijelo Polje. Šebek zapravo nije izabran većinom glasova lovaca, jer su lovci spriječeni od strane Miloševog privatnog obezbeđenja i policije da uđu u salu gdje se održavala Skupština i izaberu novog predsjednika, tako da je Miloš Popović sa šačicom svojih pristalica postavio na tron lažnog cara, koji će izvršavati besprekorno Miloševa naređenja.

Pritom je Šebek falsifikovo zapisnik sa sjednice lovačke sekcije Bistrica, koja sjednica nije održana u mjesnoj zajednici Bistrica i lažno se predstavljajući došao za novog predsjednika, zbog čega je takođe već podnijeta krivična prijava.

 

U LAŽI SU KRATKE NOGE !!!

Bjelopoljski  lovci će se okupiti na Zboru svih lovaca 7.aprila u sali Centra za kulturu u Bijelom Polju, kako bi poništili nezakonitu Miloševu Skupštinu i nezakonit izbor  tzv. novog predsjednika Lovačke organizacije Slavoljuba Baćka Šebeka, kog je postavio Miloš Popović da prikrije krađe i krivična djela koja je počinio.

 

 

 

Komentari

Komentara: (13)

Velinka

05. 04. 2018 - 20:39

Kakva je to lovacka skupstina kada lovci nisu obavijesteni..nego samo saka klimoglavaca..Lazna skupstina..Alapaca opet pokusava da izigra lovce.....opet sekretar tufo ,milosev potrcko koji je duze na celo lovacke organizacije nego sto je kim dzon un..na celu sjeverne koreje ! Pod hitno..smijeniti sve koji su tajno izglasani..bez glasova vecine lovaca !
Kurdza

05. 04. 2018 - 22:06

Milos i Tufo..Pisonja i Suga..dva ratna druga..zavrsice ko u pjesmi zabranjenog pusenja..
Podugacak 28 cm

05. 04. 2018 - 21:40

Ako je ovo onaj lnjigovodja Slavoljub Backo Sebek ..on je bio upleten u prevaru sa trudnicima..ostetio drzavu za velike sume novca..a izvarao i trudnice...lovacka kasa ce za njega biti ko svedski sto...al je Milos okupio ekipu...ima da oglodaju lovacku organizaciju ko pas kocku !
Podugacak 28 cm

05. 04. 2018 - 21:44

Ovaj novinar Dana..u Danu objavio laz...Rakocevic nikada nije rekao da ce 7 aprila na zboru lovaca traziti..da se lovacka organizacija podijeli na dva lovacka saveza...to Rakocevic nikada nije rekao...cim se Milos Popovic sluzi..pbjavljuje lazi preko novinara Dana..
Podugacak 28 cm

05. 04. 2018 - 21:50

Tufo opet sekretar..olinjali spijun milosev...sve rodjake i komsije na zminjac je odspijuno ...zato sto je dobar spijun za nagradu je postavljen opet za milosevog sekretara i potrcka..
Podugacak 28 cm

05. 04. 2018 - 21:34

Jeli ovo onaj Madzgalj..iz DF kog je Milos postavio na celu skupstine ?
Novljanin

06. 04. 2018 - 19:35

BACKO SEBEK, JE VECI LOPOV OD MIOSA I TUFA, UGASIO JE , ODNOSNO UVEO U STECAJ 50 BJELOPOJSKIH PREDUZECA, I A TAJ NACIN IZBEGAO PLACANJE POREZA DRZAVI CRNOJ GORI, P ONDA OTVARA NOVA PREDUZECA , TE UMJESTO NJIH NA ZENE,DJECU RODJAKE, A SVE DA IZBJEGNE PLACANJE POREZA DRZAVI CG, TAKO JE BILO I OO TRUDNICA OTVARO JE I ZATVARAO FIRME A U ZATVORENE FIRME TRUDNICAMA NVODNO BILA PLATA 1000 EURA A ONE U TOJ FIRMI PRIMALE 200 EURA, A DRZAVA REFUNDIRALA SVIH 1000 E, TAKO JE ZARADA BILA 800 EURA, POREZE I DOPRINOSE NE PLACAJU JER BACKO GASI FIRMU KROZ STECAJ. ON JE STECAJNA MAFIJA U BIJELOM POLJU.
Velinka

05. 04. 2018 - 20:43

Miloseva igra..on kao nije vise na celu ...a postavio ooet tufa potrcka..za sekretara i backa sebeka..inace milos i backo su u vezi..bracnoj ili vanbracnoj..sa dvije rodjene sestre..
Velinka

05. 04. 2018 - 20:49

E mpji lovci..milos popovic je ko causevsku...nece on otic mirnim putem..opet se sprda sa vama i pravi vas ludim..Kakva je to skupstina..kada se ne obavijeste svi lovci..nego se tajno odrzava..i to..zamisli..tek posle 9 godina.....ne daju lovcima da udju u skupstinu..da glasaju .nego glasaju samo klimoglavci..i posle mica..je opet mico..ooet ce on upravljat lovistem preko sebeka i tufa..ako se ne organizujete..i smijenite ovu prevarantsku olos..
Velinka

05. 04. 2018 - 20:50

Hoce Milos svpjim spletkarenjem da podijeli narod..jos pred izbore...narusava dps kandidata...
Podugacak 28 cm

05. 04. 2018 - 21:52

MILOSU I TUFU TREBA PODNIJETI KRIVICNU PRIJAVU ZA OVU TAJNU SKUPSTINU..OVO JE PREVARA..MORALI SU PO STATUTU DA OBAVIJESTE SVE LOVCE...A NE DA JE ODRAZAVAJU TAJNO...A STA CE TI MILOSE PRIVATNI SECURITY,KOGA SE BOJIS AKO SI CIST ?
Nusret zv Nusro iz Rozaja

05. 04. 2018 - 21:57

Milos je brat bratski ,vidi samo koliko je muslimana postavio,pola pola,kako i sleduje,po broju stanovnika bijelog polja ! Nije Milos zaboravio svoje muslimanske korijene,krv nije voda ! Srecno Milose imas podrsku iz Rozaja !
Novljanin

06. 04. 2018 - 19:40

OVAJ KOMANDIR POLICIJE BULATOVIC JE TUZIO MUP I DRZAVU CG ZA PUTNE TROSKOVE KAO DA RADI U MOJKOVCU A U STVARI KAKO SE VIDI NA SNIMKU RADI U BIJELOM POLJU, ON UMJESTO DA ZBOG TOGA IDE U ZATVOR , ON IZDAJE NEZAKONITO NAREDJENJA PO HOTELU FRANCA, AKO NEKO OVO NE VJERUJE NEK UDJE NA SAJT VLADE CG
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.