Adrijana Lima oduševljena crnogorskim primorjem: I ove godine će ljetovati na Svetom Stefanu (FOTO)
Adrijana Lima

20.000 eura za ljetovanje

Adrijana Lima oduševljena crnogorskim primorjem: I ove godine će ljetovati na Svetom Stefanu (FOTO)

Bivša srpska snajka i svjetski top-model već je kaparisala apartmane u jednom od najluksuznijih odmarališta u Crnoj Gori.

Najplaćeniji svjetski top-model Adrijana Lima rezervisala je nekoliko apartmana na Svetom Stefanu gdje u avgustu planira da boravi deset dana s porodicom. Za svoj boravak odabrala je najluksuzniji smještaj gdje najniža cijena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 eura. Lima je odabrala velelepni apartman za sebe i ćerke, dok će dadilja koja bude boravila sa njima, kao i članovi obezbjeđenja biti smješteni u sobama, a ovo baškarenje će je sve ukupno koštati oko 20.000 eura, piše Blic.

Foto: Instagram

"Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog ljeta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će sa ćerkama uživati U Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledaće na more, imaće privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta", objašnjava izvor upućen u cio slučaj, i dodaje kakve je prohtjeve imala čuvena manekenka:

Foto: Instagram

"Ona nije imala velike prohtjeve. Tražila je slike svih apartamana izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Ona je oduševljena Jadranskim morem i zato želi da ponovo ljetuje baš u ovoj regiji", dodaje izvor.

Foto: Profimedia

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.