Dejan Radonjić novi trener košarkaša Bajerna
Dejan Radonjić

I zvanično

Dejan Radonjić novi trener košarkaša Bajerna

Crnogorac Dejan Radonjić novi je trener košarkaša Bajerna, saopštili su čelnici kluba iz Minhena.

On je potpisao ugovor od kraja sezone, u kojoj sa Bajernom želi osvojiti titulu prvaka Njemačke.

Na osnovu sporazuma, Radonjić će po okončanju sezone imati mogućnost na produženje ugovora za još godinu.

"Sve se dogodilo brzo, nisam stigao mnogo da razmišljam. Željan sam da radim kao trener Bajerna. Tim je izgubio četiri utakmice zaredom. Defanziva će morati odmah da se mijenja. Imamo dovoljno vremena za to. Daćemo sve da odbranimo prvo mjesto. Imamo jasan cilj, želimo da osvojimo prvenstvo",rekao je Radonjić, prenose mediji.

DZxJejwWkAAdbgm

Foto:Twiter

Na klupi Bavaraca zamijeniće selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je prošle sedmice dobio otkaz u Bajernu nakon tri uzastopna poraza.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.