Janović čestitao najmlađim vaterpolistima: Bravo dječaci, vi ste ponos nacije i reprezentacije

Janović čestitao najmlađim vaterpolistima: Bravo dječaci, vi ste ponos nacije i reprezentacije

Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je pobjedu kadetskoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore, koju su naši vaterpolisti sa stoprocentnim učinkom izvojevali na prestižnom Uskršnjem turniru “Pet nacija”, koji se odigrao u Napulju, od 29. do 31. marta.

“Bravo dječaci! Bio bi to samo još jedan u nizu veličanstvenih uspjeha crnogorske vaterpolo reprezentacije, da vam pritom kao našim najmlađim vaterpolistima, ovo nije bio prvi nastup na nekom međunarodnom takmičenju, na kojem ste nastupili pod zastavom Crne Gore i krunisali ga sa četiri uzastopne i ubjedljive pobjede nad našim vječitim rivalima. Vi ste ponos naše nacije i reprezentacije!” - zaključio je Janović, koji je za utorak najavio prijem, za naše najmlađe vaterpolo šampione.

Ministar je pobjedu čestitao i članovima kadetske reprezentacije, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Podjsetimo, vaterpolo reprezentacija Crne Gore godište 2003. i mlađi sa stoprocentnim učinkom osvojila je prestižni Uskršnji turnir u u Napulju koji je održan od 29. do 31. marta. U posljednjem četvrtom kolu Crna Gora je nadigrala i Hrvatsku 10:8. Izabranici Veljka Uskokovića su u prva tri kola savladali Mađarsku 13:12, Italiju 15:8 i Srbiju 13:4. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.