Pomoću sastojaka iz kuhinje SAMI napravite parfem
Ilustracija

Isprobajte

Pomoću sastojaka iz kuhinje SAMI napravite parfem

Volite miris vanile? Ovo je izuzetno jednostavan i provjeren način da same napravite omiljenu notu kućnoj radinosti.

Uštedjećete dosta novca, a bićete sigurne u kvalitet.

Potrebno je:

-limun,

-ekstrakt vanile,

-voda.

Priprema:

Iscijedite jedan limun i u sok dodajte nekoliko kapi ekstrakta vanile. Ako želite da vam parfem bude jači, sipajte više ekstrakta.

Dobro promiješajte.

U mješavinu dodajte šolju srednje veličine vode i kuvajte u plitkoj posudi.

Kada tečnost prokuva, kuvajte još dva minuta.

Mješavinu stavite u frižider na pet minuta da bi se naglo ohladila i potom ponovo zakuvajte i opet kuvajte još dva minuta. Mješavinu izlijte u posudu u kojoj će stajati parfem, pa je opet stavite u frižider da odstoji barem sat vremena.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.