Prekid saradnje: Agasi napustio Đokovića
Andre Agasi

Oko nekih stvari nijesu saglasni

Prekid saradnje: Agasi napustio Đokovića

Legendarni Andre Agasi više nije trener Novaka Đokovića.

Agasi je u prethodnom periodu radio u Novakovom stručnom štabu kao povremeni trener, pošto je uz Srbina bio, uglavnom, na većim turnirima.

"Imao sam najbolju namjeru, želio sam da pomognem Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nijesmo saglasni oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere", izjavio je legendarni Amerikanac.

Poslije njegovog odlaska, Đoković će nastaviti da radi samo sa stalnim trenerom Radekom Štepanekom.

Agasi je dio Novakovog tima postao uoči prošlogodišnjeg Rolan Garosa, ali u međuvremenu se dogodio pad u karijeri srpskog igrača, uslovljen povredom lakta i propuštanjem većeg dijela prošle sezone.

Od starta ove Srbin je ispao u četvrtom kolu Australijan opena, a Masterse u Indijan Velsu i Majamiju završavao je na startu, prenosi Telegraf.

Pored dobrog odnosa koji su i jedan i drugi isticali tokom perioda saradnje, Agasi je nekoliko puta izjavljivao i da sa Đokovićem radi bez finansijske naknade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.