Berane: Zbog paljenja automobila komandira policije privedena braća Sujković
Berane

Prikupljeni dokazi

Berane: Zbog paljenja automobila komandira policije privedena braća Sujković

Policija je u kratkom roku uspjela da prikupi dokaze koji vode do izvršioca paljenja vozila “pežo, vlasništvo pomoćnika komandira u Centru bezbjednosti Berane Danka Jelića.

To je za Pobjedu potvrdio načelnik Centra bezbjednosti Berane Mićo Furtula.

On je kazao da su juče u policijske prostorije privedena braća Kenan, Ismir i Bernard Sujković, za koje svi prikupljeni dokazi ukazuju da su izvršioci ovog krivičnog djela.

Policija dalje preduzima mjere i radnje po nalogu tužioca, a ubrzo se očekuju i određena vještačenja kazao je Furtula. Automobil “pežo 206” zapaljen je u petak oko četiri sata ujutru.

U požaru je oštećeno i vozilo marke “ford fiesta” u vlasništvu Jelićeve supruge.

Automobil je bio parkiran ispred zgrade u kojoj Jelići žive u Svetosavskoj ulici.

Pobjeda nezvanično saznaje da je požar podmetnut. Uprava policije nije se oglašavala povodom ovog slučaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.