Prof. dr Radislav Jovović novi rektor Univerziteta Mediteran
Foto: Ilustracija

Prof. dr Radislav Jovović novi rektor Univerziteta Mediteran

Prof. dr Radislav Jovović je imenovan za novog v.d. rektora Univerziteta Mediteran odlukom predsjednika Univerziteta dr Duška Kneževića.

"Imenovani će stupiti na dužnost 02. aprila 2018. godine umjesto prof. dr Janka Radulovića koji je razriješen dužnosti zbog Odluke Ustavnog suda koja se odnosi na prestanak radnog odnosa po sili zakona zaposlenom koji je navršio 67 godina života i ima najmanje 15 godina staža", navedeno je u saopštenju Univerziteta Mediteran.

Prof. dr Radislav Jovović je završio osnovne, magistarske i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Od 2007. godine je angažovan na Fakultetu za poslovne studije Univerziteta Mediteran gdje je stekao zvanje redovnog profesora.

"Autor je nekoliko monografija i publikacija, kao i autor i koautor brojnih članaka koji se nalaze u referentnim naučnim časopisima. Učesnik je velikog broja naučnih konferencija i kongresa iz oblasti ekonomskih nauka. Učestvovao je u mnogim naučno-istraživačkim projektima, kao i u izradi brojnih studija i analiza. Jovović se usavršavao u zemlji i inostranstvu", navedeno je u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.