Crna Gora savladala Mađarsku na startu Uskršnjeg turnira u Napulju
Foto: wpolo.me

Crna Gora savladala Mađarsku na startu Uskršnjeg turnira u Napulju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godište 2003. i mlađi (U15) u drugom kolu prestižnog Uskršnjeg turnira koji se održava u Napulju od 29. do 31. marta savladala je selekciju Italije 15:8.

Mlade "ajkule" su na kraju prve četvrtine imale prednost od 4:1, sredinom druge bilo je ogromnih 8:2 protiv domaćina, a na poluvremenu plus pet, 8:3.

U nastavku Sladović je pogodio za šest razlike, a onda bolja igra Italijana koji pred posljednjih osam minuta smanjuju na 10:6. Međutim, Mršić i Vujović pogađaju za 12:6 i rješavaju pitanje pobjednika. Na kraju ubjedljivih 15:8.

Odličnu partiju pružio je Mršić koji je šest puta tresao mrežu domaćina, pratili su ga Vujović i Sladović sa po tri gola, dva je postigao Vujošević, a jedan Ivanović.

Izabranici trenera Veljka Uskokovića sjutra će od 10 sati igrati sa Srbijom, a od 18 sati sa Hrvatskom. Posljednjeg dana takmičenja smo slobodni.

Podsjećamo, naša selekcija je na startu takmičenja bila bolja od Mađarske 13:12.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.