Kupila prvi loto listić u životu i osvojila džek pot na 18. rođendan!
Šarli Lagard

Nevjerovatna sreća

Kupila prvi loto listić u životu i osvojila džek pot na 18. rođendan!

Kanadska tinejdžerka Šarli Lagard osvojila je džekpot kanadske lutrije kupivši prvi loto listić u životu povodom svog 18. rođendana.

Ona je kupila listić i bocu šampanjca da bi obilježila punoljetstvo 14. marta.

Nakon što su izvučeni njeni brojevi, mogla je da bira između jednokratne isplate od milion kanadskih dolara (780.000 američkih dolara) ili 1.000 dolara mjesečno do kraja života.

Nakon što se konsultovala sa finansijskim savjetnikom, odabrala je isplate od 1.000 dolara mjesečno jer one nisu oporezovane, prenio je BBC.

"To je bez poreza, pa je ekvivalentno godišnjoj zaradi od 100.000 dolara godišnje i to je veliki početak za tu mladu damu", izjavio je portparol kanadske lutrije Patris Lavoa.

201803280925474708631

On je rekao da je to bio prvi loto listić koji je ona kupila u životu.

Lagardova je izjavila da će iskoristiti novac za putovanja i svoje obrazovanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.