Tumbaković i Lučesku zadovoljni nakon remija Crne Gore i Turske
Ljubiša Tumbaković, foto:AA

Tumbaković i Lučesku zadovoljni nakon remija Crne Gore i Turske

Selektori fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Turske, Ljubiša Tumbaković i Mirčea Lučesku, bili su zadovoljni nakon remija Crne Gore i Turske 2:2, u prijateljskom meču odigranom sinoć,u Podgorici.

Fudbaleri Turske imali su večeras vođstvo od 2:0, ali je Crna Gora uspjela da stigne do remija, prenosi Anadolija.

Selektor Ljubiša Tumbaković poručio je nakon utakmice da je večerašnji meč bio test na koga od igrača on može da računa u narednim utakmicama. 

tumbakovic

"Djelimično smo uspjeli. Početak meča je bio smušen, kasnije smo se digli. Postojala je pozitivna energija da se nešto napravi. Turska je velika zemlja, ima ozbiljnu ligu i u pitanju je dobra selekcija. Njihov trener je napravio dobar posao i veliki pomak. Ovo je ozbiljna selekcija koja ima veliku budućnost", kazao je crnogorski selektor. 

Trener Turske Mirčea Lučesku kazao je da je jako zadovoljan utakmicom, ali ne i konačnim rezultatom. 

2018032622946713632092911Web

"Mislim da je Crna Gora jako dobra ekipa. Što se tiče selekcije Turske, nastavljamo da radimo u istom sistemu. Ova utakmica je bila test za nas, da igrači vide šta tražim od njih. Imam povjerenje u igrače. Znao sam šta Crna Gora može, znao sam da mogu dati gol u zadnjim minutima. U prvom poluvrememu smo na kraju primili gol. Crna Gora je igrala sa najjačim timom, mi nismo", kazao je Lučesku. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.