Dedeić: Jedini sam predsjednički kandidat koji nije za ulazak Crne Gore u EU
Dobrilo Dedeić

"EU brod koji tone"

Dedeić: Jedini sam predsjednički kandidat koji nije za ulazak Crne Gore u EU

Borba protiv ulaska Crne Gore u Evropsku uniju jedan je od prioriteta moje predsjedničke kampanje, saopštio je Dobrilo Dedeić, kandidat Srpske koalicije za predsjednika Crne Gore.

"Ostali predsjednički kandidati sanjaju ''evropske snove'' bez ambicije da narodu pojasne da je EU zapravo brod koji tone i u samrtnom ropcu uništava ekonomiju perifernih članica", kazao je Dedeić.

Ističe da srpskom narodu nijesu potrebne evropske, nego nacionalne integracije.

"Ni državi Crnoj Gori evrofanatična politika ne može donijeti ništa dobro. Jer, ne postoji nikakav razlog da pristanemo na ekonomsku i administrativnu okupaciju Crne Gore od od strane Brisela.

Gdje se god Brisel pojavio sa svojim mjerama ili dobrim uslugama, iza sebe je ostavio pustoš i spržene socijalne potencijale na ekonomski ''okupiranim'' teritorijama", saopštio je Dedeić.

Najzad, kako dodaje da upravo je briselska administracija, uz američku, "najodgovornija za priznanje lažne države Kosovo".

"Uvažavajući, svakako, časne izuzetke i dokazane srpske prijatelje čije su zemlje članice ovoga Titanika.

Dakle, kampanja Srpske koalicije usmjerena je na suštinu stvari i procesa značajnih za našu nacionalnu zajednicu. Srpskom predsjedničkom kandidatu u Crnoj Gori Cetinje ne može biti značajnije od Kosova i Metohije, niti trula Evropska unija od buduće jedinstvene srpske države", zaključuje Dedeić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.