Evo šta je Mark Zakerberg obećavao prije devet godina (VIDEO)
Mark Zakerberg

Evo šta je Mark Zakerberg obećavao prije devet godina (VIDEO)

Usred poplave članaka o skandalu koji potresa Facebook zbog načina na koji je kompanija Cambidge Analytica koristila podatke o njegovim korisnicima, BBC je ponovo objavio svoj intervju iz 2009. sa saosnivačem i šefom najveće društvene mreže svijeta.

Tokom razgovora s novinarkom BBC-ja, Zakerberg je, između ostalog, kategorički tvrdio da neće prodavati podatke korisnika Facebooka, dodajući da je zaštita privatnosti izuzetno važna za Facebook i da ga alati za upravljanje podacima čine jedinstvenim, piše Tportal.

Ipak, na pitanje kako misli da zarađuje, odgovorio je – oglašavanjem.

“Postoji mnogo raznih kompanija i entiteta koji žele da zakupe oglase kako bi pomoću informacija koje imaju – koju god poruku imali – došli do više drugih ljudi”, rekao je.

Pročitajte i zašto se prije neki dan izvinio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.