Milačić osudio hapšenje Đurića: Srbi na Kosovu ugroženiji nego ikad
Marko Milačić

Milačić osudio hapšenje Đurića: Srbi na Kosovu ugroženiji nego ikad

Predsjednik Prave Crne Gore i predsjednički kandidat Marko Milačić kazao je da najoštrije osuđuje večerašnje skandalozno hapšenje Marka Đurića, direktora srpske kancelarije za KIM, od strane kosovske policije.

Ovaj gnusan čin, kako kaže, koji je nastao nedugo nakon brutalnog ubistva lidera kosovskih Srba, Olivera Ivanovića, pokazuje i potvrđuje da je srpski narod na Kosovu ugroženiji nego ikad.

"Hapšenje, ali i fizički napad na srpsku delegaciju u trenutku doksu mirno vodili dijalog o Kosovu i Metohiji, predstavlja čist akt terorisanja golorukog naroda, što zaslužuje prezir i osudu", kazao je Milačić.

Milačić je istakao da se radi o skandalu bez presedana, nakon kog se, kako kaže, po ko zna koji put, zastidio što je režim Mila Đukanovića priznao Kosovo.

"Prava i slobodna Crna Gora, koju ću predstavljati na izborima za predsjednika Crne Gore - ona koja nikada nije prihvatila nezavisnost otete srpske teritorije - solidariše se sa srpskim narodom na Kosovu", zaključio je Milačić.

Komentari

Komentara: (1)

Novljanin

26. 03. 2018 - 23:11

Ovaj Milacic je trebao da se kandiduje za predsjednika Kosova, ocito da jos nije svjestan da zivi u nezavisnoj i suverenoj Drzavi Crnoj Gori, punopravnoj clanici NATO !
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.