Preminuo američki košarkaš
Ilustracija

Preminuo američki košarkaš

Zek Apšo, američki košarkaš koji je prije dva dana doživio srčani udar na terenu, preminuo je.

Igrač Grend Repids Drajva, ekipe koja se takmiči u razvojnoj ligi, preminuo je u 27. godini. 

"Porodica Drajva tuguje zbog tragičnog gubitka Zeka Apšoa. Imao je veoma prijatan karakter i bio je izuzetan predstavnik naše organizacije, kako na terenu, tako i van njega. Naše misli su sa Zekovom porodicom i prijateljima tokom ovog teškog trenutka", saopštili su iz kluba.

Amerikanac je pao u nesvijest na nešto manje od minut do kraja susreta i momentalno je prevezen u bolnicu, prenijeli su američki mediji.

U početku nije bilo previše informacija o njegovom stanju, ali je kasnije potvrđeno da je “doživio srčani udar i da je u kritičnom stanju”.

Ipak, dva dana kasnije je izgubio borbu.

"Poslije konstantnih napora medicinskog tima, Zek je preminuo u 11.16 ujutru. Porodici, prijateljima, saigračima, trenerima, navijačima i svima ostalima hvala na konstatnim molitvama i podršci tokom ovih teških trenutaka. Detalji sahrane će biti objavljeni kasnije", rekla je Džuel Apšo, Zekova majka.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.