Pogledajte kako Ana Ivanović  izgleda samo 7 dana nakon porođaja (FOTO)
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Pogledajte kako Ana Ivanović izgleda samo 7 dana nakon porođaja (FOTO)

Ana Ivanović porodila se prije samo sedam dana i na svijet donijela svoje prvo dijete. Ona nije časila časa pa je odmah odlučila da se vrati vježbanju i svoju figuru dovede do savršenstva.

Novopečena mama je već počela sa laganim vježbama, a na svom Instagramu podijelila je fotografiju i pokazala kako izgleda samo sedam dana poslije porođaja. S obzirom na to da je Ana bila profesionalni sportista i da je vodila računa o ishrani, mnogi se nijesu iznenadili što Ana izgleda ovako dobro par dana nakon porođaja.

"Lagano se vraćam u svoj ritam", poručila je Ana u opisu slike koju je podijelila na društvenoj mreži, a njeni pratioci su to pozdravili komplimentima, prenosi Alo.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.