Budućnost i Cedevita će 1. aprila igrati utakmicu odluke
Foto: Cedevita

U Morači

Budućnost i Cedevita će 1. aprila igrati utakmicu odluke

Budućnost Voli i Cedevita u majstorici će odlučiti finalistu ABA lige - zagrebački tim dobio je drugi meč u seriji 82:75, pa će se 1. aprila u Morači igrati utakmica odluke.

Cedevita je meč prelomila rano - serijom 22:0 krajem prve i početkom druge četvrtine.

Od tada je domaćin stalno bio u vođstvu, imao je i 18 poena prednosti, a uporna Budućnost u finišu meča došla do nade u preokret, smanjivši na pet razlike...

Cedevita je, ipak, odbila napad rivala i mirno privela meč kraju.

U domaćem timu blistao je Demetris Nikols sa 25 poena (3-3 za dva, 5-7 za tri), od njega večeras nije bilo odbrane... Filip Krušlin je postigao 13, a Vil Čeri 11 poena.

U timu Budućnosti najbolji Kajl Gibson sa 20, Nikola Ivanović je ubacio 16, Nemanja Gordić i Kajl Lendri po 12.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.