Nihad Canović predsjednik mladih SD-a Plav
Nihad Canović

Nihad Canović predsjednik mladih SD-a Plav

Omladina Socijaldemokrata u Plavu održala je 24. marta 2018. godine II izbornu Konvenciju na kojoj je za predsjednika mladih SD-a u ovom gradu izabran Nihad Canović.

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik OO SD Plav Omer Mehmedović, koji je novom rukovodstvu poželio uspjeh u ovom mandatu, uz želje da organizaciju mladih u Plavu učine još brojnijom i kvalitetnijom.

Uputivši čestitke, predsjednik Omladine SDCG Emil Đokić istakao je da je odbor mladih u Plavu do sada pokazao snagu, energiju i posvećenost. Dodao je i da je uvjeren da im uspjesi tek predstoje, a da podrška sa centralnog nivoa omladinske organizacije neće izostati.

Dosadašnja predsjednica OSD-a Plav Biljana Jokić kazala je da je više nego zadovoljna učinkom omladine koja je marljivo i posvećeno radila u cilju poboljšanja kako mreže mladih, tako i širenju socijaldemokratije u Plavu.

Novoizabrani predsjednik Nihad Canović, zahvalio je na podršci i istakao da je siguran da ce organizacija mladih u Plavu pokazati sav svoj potencijal na predstojećim lokalnim izbora.

"Očekuje nas intenzivan rad, ali ne sumnjam da ćemo kao i do sada, timskim duhom i zalaganjem postići najbolje rezultate i promovisati socijaldemokratiju na najbolji način" - poručio je Canović. 

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednici Omladine SDCG Sanel Canović i Nikola Zirojević. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.