Privedeni navijači Budućnosti: Pravili nerede u centru Zagreba (Video)

Nema povrijeđenih

Privedeni navijači Budućnosti: Pravili nerede u centru Zagreba (Video)

Navijači košarkaškog kluba Budućnosti, njih pedesetak, pravili su nerede u centru Zagreba uoči druge utakmice polufinala regionalne ABA lige između Cedevite i Budućnosti..

Kako prenosi Dnevnik.hr, u centru grada odjekivalo je "ubij ustaše" i "ovo je Srbija", te su se čuli zvukovi razbijanja boca.

Dnevnik takođe navodi da su "Varvari" privedeni i da prema prvim informacijama nema povrijeđenih.

Na glavnom zagrebačkom trgu nalazilo se sedam policijskih kombija i šest automobila. Bačen je bio i suzavac, ali zasad nije poznato je li to bilo od strane navijača ili policije.

Iz PU zagrebačke su potvrdili kako im je dojavljeno da je iza 14 sati došlo narušavanja javnog reda i mira na Trgu bana Jelačića, prenosi Index.

"Kad smo došli na teren, zatekli smo nekoliko desetina osoba", rekli su Indexu iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.