BP: U sudaru dva automobila jedna osoba teže povrijeđena (FOTO)
Foto: Čitalac Kodex-a

Pavino Polje

BP: U sudaru dva automobila jedna osoba teže povrijeđena (FOTO)

U saobraćajnoj nezgodi koja se tokom noći dogodila u mjestu Pavino Polje na putu Bijelo Polje-Pljevlja, jedna osoba je teže, a dvije su lakše povrijeđene.

Kako Kodex saznaje, došlo je do direktnog sudara dva vozila, audija koji se kretao iz pravca Bijelog Polja i golfa podgoričkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog pravca.

U udesu je teže povrijeđen vozač audija Žarko Babić, a lakše su povrijeđene dvije osobe, S.Đ. suvozač Babića, i vozač golfa.

Babić je nakon pregleda i utvrđenih povreda hospitalizovan na hirurškom odjeljenju, rečeno je Kodexu bjelopoljskoj bolnici.

S.Đ. i vozaču golfa ukazana je pomoć u Urgentnom bloku bjelopoljske bolnice, nakon čega su otpušteni na kućno liječenje.

udesitalackodexa

Foto: Čitalac Kodex-a,sa mjesta nezgode


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.