Hrvatski fudbaler umro tokom utakmice

Srušio se na teren kad ga je pogodila lopta

Hrvatski fudbaler umro tokom utakmice

Nova tragedija u fudbalu! Hrvatski fudbaler Bruno Boban (25), koji igra za Marsoniju iz Slavonskog broda, preminuo je danas tokom utakmice između Marsonije i Slavonije.

On se u 15.45 srušio, nakon što ga je lopta pogodila u grudi. Oko njega su se odmah okupili igrači, utrčao je i doktor sa klupe, a poslije pet minuta stigla je i hitna pomoć.

Prava drama viđena je na stadionu, jer su doktori pokušali da ga reanimiraju, ali su oko 16.20 mogli samo da konstatuju smrt fudbalera.

Samo nedjelju dana ranije Boban je izazvao delirijum među navijačima Marsonije, kada je postigao dva gola, a od toga i jedan prelijep gol lob udarcem u pobjedi od 3:0 u pobjedi protiv Varteksa.

Boban je karijeru počeo u Slavoniji iz Požege, zatim je igrao za Zagreb, a na kraju i za Marsoniju.

Podsjetimo, nedavno je preminuo kapiten Fiorentine Davide Astori, koji je u snu umro pred meč protiv Udinezea. Nakon toga u kratkom prelaznom roku preminuli su mladi reprezentativac Francuske Tomas Rodrigez, a potom i mladi fudbaler Norveške, Adrijan Lilebek Ovijen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.