Štutgart: Zbog pijanog kopilota 106 putnika ostalo na aerodromu

Put nastavljaju u ponedeljak

Štutgart: Zbog pijanog kopilota 106 putnika ostalo na aerodromu

Portugalska aviokompanija izvinila se zbog toga što je 106 putnika moralo ostati na aerodromu u Štutgartu na jugozapadu Njemačke, nakon što je jedan od njenih letova otkazan u posljednjem trenutku zbog pijanog kopilota.

Malo prije nego što će let kompanije TAP Air Portugal u petak uveče poletjeti za Lisabon, zaposleni aerodroma u Štutgartu primijetio je da kopilot aviona tetura dok hoda i da smrdi na alkohol.

O tome je obavijestio aerodromsko rukovodstvo, koje je odlučilo da zadrži avion na zemlji, javlja Anadolija. 

Nije objavljeno da li je 40-godišnji kopilot pritvoren i da li će snositi neke posljedice.

Njemački mediji u subotu su izvijestili da je za svih 106 putnika obezbijeđeno noćenje u hotelu.

Prema istom izvoru putnici će za Lisabon moći otputovati tek u ponedjeljak, kada je na rasporedu prvi let na kojem ima dovoljno slobodnih mjesta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.