Majami: Đoković izgubio od 47. igrača svijeta
Novak Đoković, foto:Getty images

Majami: Đoković izgubio od 47. igrača svijeta

Srpski teniser Novak Đoković nije sinoć uspio da se plasira u treće kolo mastersa u Majamiju, pošto je izgubio od 47. igrača svijeta Francuza Benoe Pera posle dva seta, 3:6, 4:6.

Đoković, 12. teniser svijeta, izgubio je posle 69 minuta. On je napravio jedan brejk, a Per mu je četiri puta oduzeo servis.

Srpski teniser je tako i na drugom uzastopnom turniru, posle mastersa u Indijan Velsu, izgubio svoj prvi meč.

Per će u trećem kolu igrati protiv srpskog tenisera Filipa Krajinovića, koji je ranije juče pobijedio Britanca Lijama Brodija sa 6:3, 6:2.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.