Karolina iz Bara putuje u osvajanje najvišeg vrha Afrike - Kilimandžara!
Karolina Ilić, foto: Facebook

Nezaustavljiva "Ultima Montenegrina"

Karolina iz Bara putuje u osvajanje najvišeg vrha Afrike - Kilimandžara!

Karolina Ilić - nezaustavljiva "Ultima Montenegrina" u utorak 27. marta putuje u osvajanje najvišeg vrha Afrike - Kilimandžara koji je visok 5.895 metara nadomorske visine.

Ova super djevojka, Baranka Karolina biće prva žena u istoriji Crne Gore koja je u samo mjesec dana osvojila najvisi vrh Južne Amerike - Akonkagvu (6. 968) i sada putuje u osvajanje Kilinandžara, najvišeg vrha Afrike.

Ukoliko uspije u ovom poduhvatu, biće prva žena u istoriji Crne Gore kojoj je pošlo za rukom da u mjesec dana osvoji najviše vrhove dva kontinenta, a takođe i prva žena u istoriji Crne Gore koja je uspjela da za nepunih godinu dana osvoji Elbrus, Akonkagvu i Kilimandžaro, najviše vrhove Evrope, Južne Amerike i Afrike.

26993621102141703976692035398623604087000165n

Karolina Ilić, foto: Facebook

Nezaustavljiva Ultima Montenegrina ne bi bila u mogućnosti da nastavi da sa ponosom ističe zastavu Crne Gore na najvišim svjetskim vrhovima da nije imala veliku i nesebičnu pomoć i podršku Radomira Novakovića (Cakan Sport) i Mihajla Vukica (Allegro krstarenja). 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.