Rukometašice pobijedile Poljsku
Foto: Screenshot

Kvalifikacije za EP

Rukometašice pobijedile Poljsku

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Gdinji selekciju Poljske 26:20 (14:9), u utakmici trećeg kola kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Crnogorska selekcija trijumfom u Poljskoj, trećim u dosadašnjem dijelu takmičenja, na polovini kvalifikacija riješila je pitanje prvog mjesta u grupi.

Savladala je u Baru, u prvom kolu, Slovačku 24:23, dok su u Breši slavile protiv Italije 23:16.

Poljska je doživjela prvi poraz, nakon dva startna trijumfa.

Crna Gora je odlučujuću prednost stekla početkom drugog poluvremena, kada je sa dva uzastopna gola došla do sedam golova razlike (16:9), koja je sredinom nastavka iznosila i devet (20:11).

Najefikasnija u crnogorskoj reprezentaciji je bila Milena Raičević sa osam golova.

Novi duel istih rivala zakazan je za subotu u Bijelom Polju.

Mina/RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.