Wizz Air: Do ponoći 20% popusta na sve rezervacije letova
ilustracija

Wizz Air: Do ponoći 20% popusta na sve rezervacije letova

Wizz Air najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, nudi 20 odsto popusta na sve letove rezervisane danas do ponoći.

Uskršnji praznici su blizu i tim povodom WIZZ poziva putnike iz Crne Gore da iskoriste produženi vikend i kupe karte po izuzetno niskim cijenama. Bez obzira da li želite da iznenadite svoju porodicu za Vaskrs ili jednostavno hoćete da posjetite novi grad sa dragom osobom, pravo je vrijeme da iskoristite ovaj popust i provedete nezaboravne vaskršnje praznike  poručuju iz kompanije.

Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse.

Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 30. aprila ove godine. Cijena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ, a karta u jednom smjeru uključujući sve takse i obavezne troškove - stoji u saopštenju.

Uz karte po početnoj cijeni od samo 9,99 eura, možete da isplanirate savršeno putovanje u posljednjem trenutku do jedne od 3 destinacije - Milana, Budimpešte i Memingena/Minhen zapad, na koje WIZZ Air leti iz Podgorice. Samo požurite, jer putnici u Crnoj Gori imaju vremena samo do ponoći da obezbijede avio-karte po najboljoj cijeni - poručuju iz WIZZ Air-.

Promocija važi 21. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.