Hodžaj: Konačno većina za demarkaciju
Enver Hodžaj

Svi poslanici će glasati "za"

Hodžaj: Konačno većina za demarkaciju

Zamjenik premijera Kosova Enver Hodžaj najavio je da će svi poslanici vladajuće koalicije glasati za demarkaciju granice sa Crnom Gorom na sjednici koja bi trebalo biti održana u utorak, navodeći da će predstavnici Srpske liste i neke opozicioni poslanici glasati "za".

Hodžaj je rekao, za Gazetu ekspres, da je održan sastanak sa svim stranama i da će sporazum o demarkaciji biti usvojen na vrijeme.

U protekle tri nedjelje razgovarali smo sa Srpskom listom, kao i drugim albanskim strankama u opoziciji kako bismo osigurali neophodne glasove i konačno ratifikujemo sporazum o demakraciji, naveo je on.

Dnevnik Bota Sot prenosi da su poslanici Srpske liste rekli da neće glasati za sporazum o demarkaciji, a predstavnik liste Dalibor Jevtić demantovao je pisanja medija da je bilo sastanka sa predsjednikom Skupštine Kosova Kadrijem Veseljijem o toj temi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.