Treći dan na Goliji: Goranovića traži 150 ljudi
Foto:GSS

Javio da je upao u jamu i da je povrijeđen

Treći dan na Goliji: Goranovića traži 150 ljudi

Članovi Gorske službe spašavanja (GSS), policija i mještani od subote popodne bezuspješno tragaju za 52-godišnjim Momirom Goranovićem.

On se izgubio u rejonu Golije, oko 60 kilometara od Nikšića, a njegov nestanak prijavljen je prije dva dana.

29019709102112513271746281806337348n

Izvor: Onogost.me

Iz GSS-a su kazali da je Goranović upao u jednu od jama pri čemu se povrijedio, te da su oni do ovog trenutka pretražili više jama u kojima je postojala mogućnost da se on nalazi.

U subotu ujutro on je, prema riječima mještana, telefonom pozvao brata sa kojim živi u golijskom selu Javljen i kazao mu da je upao u neku jamu, da je povrijeđen i da ne može da se snađe gdje je. Dalje je, kako dodaju, kazao je da se iznad jame vide žice od dalekovoda. Nakon 18h u subotu popodne više se nije ni javljao na telefon, piše Portal Onogošt.

Od tada, pored GSS-a i policije, više od stotinu mještana pretražuje teren gdje se pretpostavlja da bi Goranović mogao da bude.

Prema riječima mještana Golije, Goranović je u petak veče iz Gornjeg Čarađa krenuo kući kada ga je komšija ostavio u blizini puta koji vodi do njegovog zaseoka. Nestali je tada, kako dodaju, kazao da će da svrati kod košije, ali nije dolazio, piše Onogošt.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.