Jedinstvo i Budućnost u fiinalu
Jedinstvo Bemax

Kup CG

Jedinstvo i Budućnost u fiinalu

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa i Budućnost Capital Plaze igraće u finalu Kupa Crne Gore.

Jedinstvo, koje brani pehar, u polufinalu završnog turnira u Bijelom Polju savladalo je Sutjesku 3:0 (25:8, 25:13 i 25:12), pa će drugi put u klupskoj istoriji igrati meč sa trofej u tom takmičenju.

Podgorički tim je nastup u finalu izborio pobjedom protiv Bar voleja 3:1 (25:23, 26:24, 21:25 i 25:11) i poslije tri godine izborio meč za trofej Kupa.

Budućnost će deveti put igrati finale nacionalnog Kupa, koji je osvajala 2007, 2008. i 2009. godine.

Nedjeljno finale u dvorani Nikoljac počeće u 18 sati.

Rtcg/Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.