Brena odbila Seku Aleksić!
Seka i Brena

Rekla "ne"

Brena odbila Seku Aleksić!

Folk zvijezda Lepa Brena odbila je poziv Seke Aleksić za gostovanje na njenom koncertu u Štark areni 14. aprila.

Kako Srpski telegraf saznaje, folkerka je gazdarici "Granda" ponudila da joj bude gost na njenom rođendanskom koncertu, ali je, prema tvrdnjama upućenih, Lepa Brena hladnokrvno odbila poziv.

"Seka se uspaničila nakon što je vidjela da je Daru podržala Karleuša, te da je prihvatila njen poziv za gostovanje. Iako prvo nije željela da poziva goste, trgla je činjenica da će njena doskorašnja prijateljica napraviti šou u kom će joj pomoći Karleuša, pa je shvatila da i njoj treba jak gost. Prva joj je na pamet pala Lepa Brena i odmah je pozvala. Hladan tuš uslijedio je onog trenutka kad se Brena javila i nakon saslušanog uvoda, a i pitanja, ladno joj odbrusila: "Nisam zainteresovana. Nikako mi se to gostovanje ne uklapa u moje planove i ne mogu da ga prihvatim" prenosi izvor blizak pjevačicama i dodaje:

"Seka je bila šokirana što je Brena odbila, ali nije odustajala u namjeri da je ubijedi. Pozvala je jednog zajedničkog prijatelja kako bi objasnio Breni koliko bi Seki značilo njeno pojavljivanje na koncertu, ali uzalud. Ona nije promijenila stav po pitanju odluke i obrazložila je da ne želi da se pojavljuje po tuđim koncertima jer uveliko priprema svoj, koji će u oktobru održati na istom mjestu", završava priču izvor.

Seka se bacila na traženje novog gosta. Za sada je izvjesno da će sa njom pjevati dugogodišnji prijatelj Aco Pejović, ali uplašena od Darinog spektakla i dalje traga za gostom koji će joj podići prašinu i marketing.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Seku, ali je bila nedostupna, dok Lepa Brena nije odgovarala na naše pozive.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.