Njemački ovčar greškom završio u Japanu, privatnim avionom vraćen za Kansaz (VIDE)
Foto:New York Post

Njemački ovčar greškom završio u Japanu, privatnim avionom vraćen za Kansaz (VIDE)

Aviokompanije često zagube prtljag ali su ovog puta jednog psa poslali greškom za Japan umjesto za Kanzas Siti.

Pas kojeg je avio-kompanija „Junajted erlajns“ greškom smjestila u avion za Japan, vraćen je vlasnicima u SAD. Kako kaže vlasnica Kara Svindl, bila su to duga četiri dana.

Desetogodišnji njemački ovčar po imenu Irgo, stigao je na aerodrom „Dvajt Ajzenhauer“ u Vičiti pošto ga je kompanija jednim privatnim avionom vratila iz Japana.

Kara Svindl i njeno dvoje djece doputovali su u utorak iz Oregona u Kanzas Siti avionom „Junajted erlajnsa“. Kada su htjeli da preuzmu svog psa, iz kompanije su im rekli da su psi ukrcani u pogrešne avione prilikom presijedanja u Denveru, prenosi AP.

„Izabrali smo najbržu opciju da ponovo spojimo psa sa njegovom porodicom“, rekao je portparol „Junajted erlajnsa“ Džonatan Girin ne navodeći koliko koliko je kompaniju koštao Irgov čarter let iz Japana.

Irgove nedaće dogodile su se samo dan pošto je štene francuskog buldoga uginulo u avionu iste kompanije nakon što je stjuardesa insistirala da kuče bude smješteno u pregradu za ručni prtljag, prenosi RTS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.